Wandelcoachtraject

Het wandelcoachtraject in de praktijk:
– 3 coachgesprekken in de buitenlucht van gemiddeld 120 minuten met een tussenliggende periode van ongeveer twee weken, indien gewenst uit te breiden met meer wandelcoachgesprekken.
– Tijdens het eerste gesprek maken we afspraken over aanpak, commitment en inhoud; we stellen vast welke leerdoelen centraal komen te staan en hoe we daar tijdens en tussen de gesprekken door mee aan het werk gaan.
Tussentijds desgewenst e-coaching. Tussen de gesprekken door houden we contact via email en/of whatsapp. Deze zorgen voor een aaneenschakeling van contacten waardoor een levendige interactie ontstaat met continue reflectie en feedbackmomenten. Dankzij deze frequente contactmomenten blijf je tussen de coachgesprekken door intensief met je coachdoel bezig. Het schrijven helpt je gedachten onder woorden te brengen en te structureren. Oefeningen, opdrachten en praktijkvoorbeelden kunnen in kleine stukjes uitgeprobeerd en besproken worden.

De buitenlucht en wandelend in een inspirerende en rustige omgeving zetten je letterlijk en figuurlijk in beweging. Al wandelend komen gesprekken en gedachten vaak makkelijk op gang en voelen stiltes niet ongemakkelijk. De omgeving kan vaak als metafoor gebruikt worden voor de thema’s waarover we in gesprek zijn.