Wandelcoaching

Wandelcoaching is een manier van coachen welke helemaal aansluit bij het concept van Sviluppa als trainings- en coachingbureau. Het buiten zijn in de natuur in combinatie met ontspanning, nadenken en gespreksvoering leidt tot rust en ruimte in je hoofd waardoor gevoelens en de daarbij horende emoties beter vrijkomen. Het buiten zijn zet je letterlijk in beweging, momenten van stilte zijn niet ongemakkelijk en het genieten van de natuurlijke omgeving geeft nieuwe energie.

Aanpak

Onze wandelcoach trajecten worden aangepast aan de wensen van de groep of het individu en variëren in lengte van een enkel dagdeel tot meerdere dagen. Graag nemen we je mee naar bijzondere locaties zowel in binnen- als buitenland.

  • Een paar dagen lopen vanuit een berghut in de Alpen met genoeg tijd voor evaluatie en reflectie.
  • De bosrijke omgeving van Midden- en Noord Nederland als decor voor gesprek en lichaamsbeweging.
  • Een uitdagende bergoverschrijding waarbij lichaam en geest op elkaar afgestemd raken.

wandelcoaching-1-Sviluppa-Training,-Coaching-en-Persoonlijke-Ontwikkeling

Resultaat

Na het volgen van een wandelcoach traject zal je merken dat het plezier in je werk toeneemt en je met meer betrokkenheid je werkzaamheden uitvoert. Door de opgedane (zelf)kennis en het delen van ervaringen neemt je zelfvertrouwen toe en wordt de werkdruk als minder belastend ervaren.

Sviluppa biedt verschillende trajecten aan met betrekking tot wandelcoaching. Deze variëren van anderhalf uur durende sessies tot en met twee hele dagen waarin vrijwel alles aan bod kan komen. Om zoveel mogelijk rendement te behalen en de kwaliteit te willen waarborgen kiezen we bewust voor het werken met individuen of kleine groepjes.

Klik hier voor ons aanbod en onze tarieven.


Talrijke metaforen bieden de handvatten om tot motiverende gesprekken en heldere inzichten te komen.


De ruime ervaring van opgeleid wandelcoach Rob als outdoor instructeur en bergexcursie begeleider samen met de trainings- en coachingscapaciteiten van Heleen zorgen voor een direct positief effect op jouw handelen en denken tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Teams raken beter op elkaar ingespeeld en leidinggevenden halen een hoger rendement waarbij de communicatie met de teamleden beter en duidelijker zal verlopen.


wandelcoaching-1-Sviluppa-Training,-Coaching-en-Persoonlijke-Ontwikkeling

Haal het beste uit jezelf en kies onze wandelcoaching

Wil jij ook het beste uit jezelf halen, heb je gekozen voor wandelcoaching of voor één van onze andere trainingen en spreekt onze aanpak je aan? Aarzel dan niet om contact  op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om tot een mooi en passend gezamenlijk traject te komen.

Wil je met ons mee op reis om in een andere omgeving een coachings traject te doorlopen lees dan meer op onze pagina ‘Coachingsreis’.

Heleen Adelaar – T 06 51 69 78 87
Rob de Weerd – T 06 14 58 29 44
E:
post@sviluppa.nl