Teamtraining

Naast individuele coachtrajecten biedt Sviluppa ook teamtrainingen, altijd op maat.

Teamtraining in de praktijk:
– Wat is ieders manier van communiceren en hoe reageren we op elkaar?
– Hoe communiceren wij met elkaar onder druk?
– Hoe kunnen we nog effectiever en prettiger samenwerken?
– Wat zijn de kwaliteiten van ons team? En waar liggen onze valkuilen?
– Waar staan we voor als team voor en waar willen we naartoe?
– Hoe houden we elkaar scherp en geven we elkaar op een effectieve manier feedback?
– Hoe halen we meer uit onze vergaderingen en werkbesprekingen?

Zijn dit herkenbare vragen voor jou en jouw team en willen jullie hier als team mee aan de slag? Neem dan contact op voor een vrijblijvend orientatiegesprek waarin we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een teamtraining op maat.

Want mogelijkheden zijn er genoeg. We bespreken uitgebreid waar de focus tijdens de training op komt te liggen. Welk thema staat centraal en wat willen jullie bereiken? Naast de inhoud bespreken we de opzet en uitvoering van de training. Willen jullie een training van een dag(deel) of gaan we meer de diepte in en gaat het om een meerdaags traject? Willen jullie een training die geheel of gedeeltelijk op een inspirerende locatie in de buitenlucht plaatsvindt of waaraan een (wel of niet fysiek uitdagende) activiteit koppelen? Het kan allemaal en we bespreken zorgvuldig wat het best aansluit bij jullie wensen en mogelijkheden.

Wil je met jouw team iets anders? Iets grensverleggends? Iets wat zonder twijfel nog meer impact heeft voor het hele team en waarover nog lang zal worden nagepraat? Maak je met het hele team dan letterlijk en figuurlijk even helemaal vrij van de dagelijkse omgeving en ga met ons op reis. Kijk voor meer informatie onder het tabblad Team op reis.