Teamsamenwerking

Een goede teamsamenwerking zorgt voor het behalen van de gestelde doelen, is constructief en bevordert de werksfeer. Samenwerking binnen een team is echter geen vanzelfsprekendheid, kan moeizaam verlopen en kan leiden tot demotivatie en irritatie.
Waar ligt dat aan?

Aanpak

We brengen ieders communicatiestijl in kaart en onderzoeken hoe collega’s op elkaar reageren.

  • Wat is effectief binnen jullie team en wat kan beter?
  • Wat zijn de kwaliteiten en de valkuilen binnen het team?
  • Zijn ieders taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden wel duidelijk?
  • Weet ieder teamlid wat er van hem of haar verwacht wordt en wat zijn of haar bijdrage is aan het teamresultaat?
  • Hoe is de motivatie in het team en hoe helpen jullie elkaar een stapje verder?

Naast doelgerichte communicatie en effectieve feedback is vertrouwen een voorwaarde voor een goede teamsamenwerking; hoe zit dat bij jouw team?

Wij inventariseren wat goed gaat en wat beter kan om de samenwerking en sfeer te verbeteren.
Lastige situaties en onduidelijke afspraken worden ‘onder de loep genomen’ met als doel de communicatie en de werksfeer te verbeteren/optimaliseren.


Sviluppa haalt meer rendement uit uw team door verbeterde onderlinge communicatie en een hogere persoonlijke effectiviteit.
Het resultaat is beter gemotiveerde medewerkers, een verhoogd werkplezier en een aanzienlijke verlaging van uw dagelijkse kosten.
Wij rekenen het graag voor u uit!


Resultaat

Er wordt meer begrip gekweekt tussen de teamleden onderling. Bevoegdheden en verantwoordelijkheden zijn duidelijk en het team zal daardoor beter functioneren. Door een betere samenwerking en een groeiend onderling vertrouwen wordt de werksfeer verhoogd en worden de gestelde doelen makkelijker behaald.

Haal het beste uit jezelf en kies onze teamsamenwerking training

Wil jij ook het beste uit jezelf halen, heb je gekozen voor teamsamenwerking of voor één van onze andere trainingen en spreekt onze aanpak je aan? Aarzel dan niet om contact  op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om tot een mooi en passend gezamenlijk traject te komen.

Heleen Adelaar – T 06 51 69 78 87
Rob de Weerd – T 06 14 58 29 44
E:
post@sviluppa.nl