Team op reis

De meeste teamtrainingen die Sviluppa ontwikkelt en verzorgt vinden plaats op een in overleg met de klant uitgekozen inspirerende locatie in Nederland.

Wil je met jouw team iets anders? Iets grensverleggends? Iets wat zonder twijfel nog meer impact heeft voor het hele team en waarover nog lang zal worden nagepraat? Maak je met het hele team dan letterlijk en figuurlijk even helemaal vrij van de dagelijkse omgeving en ga met ons op reis. 

Naast de inhoudelijke invulling met afwisselende werkvormen, die liefst vooral in de buitenlucht zullen plaatsvinden, zorgen wij ook voor de rest van het programma. Wij garanderen een op maat gemaakt vijfdaags programma met uiteraard voldoende ontspanning, heerlijke maaltijden en een goed bed. 

Teamsamenwerking, omgaan met veranderingen, effectieve communicatie en waar staan wij als team, staan bij de ‘team op reis trainingen’ centraal. We bespreken vooraf uitgebreid waar voor jullie team de focus op ligt en wat jullie willen bereiken. Ook tijdens de inhoudelijke invulling van het programma maken we gebruik van de inspirerende omgeving waarin we ons begeven. Wat te denken van goede gesprekken tijdens uitdagende wandelingen in een prachtig  bergachtig landschap? Dit onder begeleiding van Rob, die ruime ervaring heeft als outdoor instructeur en bergexcursie begeleider. Of een kookworkshop of wijnproeverij? Wij zijn verliefd op het prachtige Piemonte in Noord Italie en nemen jullie daar graag mee naartoe. Uiteraard zijn andere bestemmingen ook bespreekbaar en mogelijk. 

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken.