Persoonlijke effectiviteit

Zelfkennis is een voorwaarde om te kunnen groeien. Hoe groter je zelfinzicht en je bereidheid open te staan voor verbetering, hoe makkelijker je gestelde doelen kunt bereiken en hoe effectiever gesprekken en werkzaamheden zullen verlopen. Je zelfwaardering groeit, en dus ook je zelfvertrouwen.

Meer zelfvertrouwen heeft een positieve invloed op jouw functioneren en op het plezier in je werk.

Aanpak

Het verbeteren van het inzicht in je eigen functioneren en gedrag staat centraal. We werken in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht en een prettige sfeer.

  • Hoe kom je over op anderen, waar loop je warm voor en wat zijn jouw talenten?
  • Welke valkuilen liggen op de loer en hoe weet je die aan te pakken?
  • Hoe ga je om met conflicten en andere lastige situaties?
  • Hoe verloopt de samenwerking met collega’s of leidinggevenden en kan dat effectiever?

persoonlijke-effctieviteit-2-Sviluppa-Training,-Coaching-en-Persoonlijke-Ontwikkeling

Met deze en andere vragen gaan we praktisch aan de slag. Opdrachten en afwisselende werkvormen zetten je aan het denken en stimuleren je het beste uit jezelf te halen.


Het optimaal inzetten van je persoonlijke kracht, creativiteit en motivatie leidt tot een grotere effectiviteit en betere resultaten tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.


Resultaat

Je kwaliteiten en sociale vaardigheden zijn verbeterd waardoor gesprekken assertiever en effectiever verlopen. Het uiten van je eigen standpunten en het geven van feedback gaat daardoor makkelijker. Doordat je zelfinzicht is gegroeid en je weet waar je sterk in bent zal je zelfvertrouwen in contact met anderen verbeteren. Gesprekken waar je voorheen tegen op zag ga je nu met vertrouwen tegemoet.

Haal het beste uit jezelf en kies onze persoonlijke effectiviteit training

Wil jij ook het beste uit jezelf halen, heb je gekozen voor persoonlijke effectiviteit of voor één van onze andere trainingen en spreekt onze aanpak je aan? Aarzel dan niet om contact  op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om tot een mooi en passend gezamenlijk traject te komen.

Heleen Adelaar – T 06 51 69 78 87
Rob de Weerd – T 06 14 58 29 44
E:
post@sviluppa.nl