Heleen Adelaar | Sviluppa

Heleen werkt sinds 2001 als trainer en coach in heel uiteenlopende branches. Dat doet zij met veel enthousiasme, plezier en betrokkenheid. Of het nu een individueel traject betreft, een training over leiderschap of een teamtraining over samenwerking; persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, communicatie en gedrag staan meestal centraal.

Heleen coacht

 Heleen zet je altijd op een respectvolle manier aan het denken over soms lastige en persoonlijke onderwerpen en legt hierbij de vinger op gevoelige zaken, zonder dat het bedreigend is. Vooraf maken we afspraken waar de focus in de gesprekken op komt te liggen en wat je wilt bereiken met een coachtraject.

De coachgesprekken vinden meestal online plaats, maar in overleg is een ‘fysiek’ gesprek aan tafel of in de buitenlucht altijd bespreekbaar.

Heleen traint

Heleen neemt je snel mee in haar enthousiasme en openheid, maakt remmen los en laat deelnemers écht naar zichzelf en hun eigen gedrag kijken. Teams gaan met elkaar in gesprek zoals ze soms niet gewend zijn. Dit alles brengt een bijzondere interactie in de groep waarbij openheid, betrokkenheid maar ook ontspanning belangrijke peilers zijn. Sterker nog; er wordt vaak veel gelachen tijdens een training, een gezonde dosis humor is volgens Heleen juist het recept om sneller en nog dieper tot de kern te komen. 

Heleen buiten:

In haar vrije tijd is Heleen graag buiten en wandelt zij veel. Altijd in de natuur, het liefst in de bergen. Dit werkt voor haar inspirerend want tijdens een mooie wandeling ontstaan de beste ideeën en goede gesprekken. Logisch dus dat zij ook tijdens haar werk graag naar buiten gaat. Het buiten zijn zet je letterlijk in beweging en laat je vrijer denken, momenten van stilte zijn niet ongemakkelijk en het genieten van de natuurlijke omgeving geeft nieuwe energie. 

Rob de Weerd | Sviluppa

Rob werkte lange tijd in de bouwtechnische sector bij een internationaal bedrijf. Als commercieel adviseur en later ook als verkoopleider kwamen zijn communicatie eigenschappen goed tot hun recht. Rob volgt graag zijn hart en zijn intuïtie.

Hij koos in de jaren daarna voor een heel andere richting. In het midden van Italië runde Rob 13 jaar een toeristische accommodatie in combinatie met outdoor activiteiten. Om dit op professionele en verantwoorde wijze te kunnen doen haalde hij door scholing, opleiding en ervaring een outdoor licentie en sportklimbegeleiders diploma. Rob begeleidde veel mensen door de bergen, door ruig terrein of aan het klimtouw. Altijd met respect voor de natuur waarbij de prestatie onderschikt is aan het samenzijn en genieten van de omgeving.

Rob de Weerd-Sviluppa-Training,-Coaching-en-Persoonlijke-Ontwikkeling

De omgang met mensen in een ongedwongen sfeer en het actief bezig zijn in de buitenlucht zijn de dingen waar Rob enthousiast van wordt. Een team bestaat uit individuen. Een groep individuele personen voor de uitdaging te plaatsen er samen ‘iets van te maken’ ziet hij als een uitdaging. Om je grenzen te kunnen verleggen zul je eerst moeten weten waar ze liggen is een uitspraak waar Rob zich helemaal in kan vinden en dit is vaak het uitgangspunt van waaruit we verder gaan.

De ‘team op reis trajecten’ worden begeleid door Heleen en Rob samen. Afhankelijk van de vraag en behoeften van de klant wordt Robs expertise ook in een teamtraining in Nederland ingezet.


Contact

Meer weten? Bel voor een oriënterend gesprek met Heleen of Rob.

Heleen Adelaar – T 06 51 69 78 87
Rob de Weerd – T 06 14 58 29 44
E:
post@sviluppa.nl