Heleen Adelaar | Sviluppa

Heleen heeft gewerkt in de gezondheidszorg en werkt vanaf 2001 als trainer en coach in  verschillende branches. Dat doet zij met veel enthousiasme en plezier.

Of het nu een individueel traject betreft, een training over leiderschap of een teamtraining over samenwerking; persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, communicatie en gedrag staan centraal.
.

Heleen Adelaar-Sviluppa-Training,-Coaching-en-Persoonlijke-Ontwikkeling

Heleen is een echt mensen mens en relatiegericht. Zij neemt een groep snel mee in haar enthousiasme en openheid, maakt remmen los en laat deelnemers écht naar zichzelf en hun eigen gedrag kijken. Ze zet mensen op een respectvolle manier aan het denken over soms lastige en persoonlijke onderwerpen en legt de vinger op gevoelige zaken, zonder dat het bedreigend is. Sterker nog; er wordt vaak veel gelachen, een gezonde dosis humor is volgens Heleen juist het recept om nog dieper tot de kern te komen. Dit alles brengt een bijzondere interactie in de groep. Teams gaan met elkaar in gesprek zoals ze soms niet gewend zijn.

In haar vrije tijd is Heleen graag buiten en wandelt veel. Altijd in de natuur, het liefst in de bergen. Dit werkt voor haar inspirerend, tijdens een mooie wandeling ontstaan de beste ideeën en goede gesprekken. Logisch dus dat zij ook met een groep of tijdens een coaching gesprek graag naar buiten gaat en in de sfeer van ‘ wandelcoaching’ haar werk gepassioneerd uitvoert.

Of het nu een individueel traject betreft, een training over leiderschap of een teamtraining over samenwerking; persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, communicatie en gedrag staan centraal.

 

Rob de Weerd | Sviluppa

Rob werkte lange tijd in de bouwtechnische sector bij een internationaal bedrijf. Als commercieel adviseur en later ook als verkoopleider kwamen zijn communicatie eigenschappen goed tot hun recht. Rob volgt graag zijn hart en zijn intuïtie.

Hij koos in de jaren daarna voor een heel andere richting. In het midden van Italië runde Rob 13 jaar een toeristische accommodatie in combinatie met outdoor activiteiten. Om dit op professionele en verantwoorde wijze te kunnen doen haalde hij door scholing, opleiding en ervaring een outdoor licentie en sportklimbegeleiders diploma. Rob begeleidde veel mensen door de bergen, door ruig terrein of aan het klimtouw. Altijd met respect voor de natuur waarbij de prestatie onderschikt is aan het samenzijn en genieten van de omgeving.

Rob de Weerd-Sviluppa-Training,-Coaching-en-Persoonlijke-OntwikkelingDe omgang met mensen in een ongedwongen sfeer en het actief bezig zijn in de buitenlucht zijn de dingen waar Rob enthousiast van wordt. Een team bestaat uit individuen. Een groep individuele personen voor de uitdaging te plaatsen er samen ‘iets van te maken’ ziet hij als een uitdaging. Om je grenzen te kunnen verleggen zul je eerst moeten weten waar ze liggen is een uitspraak waar Rob zich helemaal in kan vinden en dit is vaak het uitgangspunt van waaruit we verder gaan.
Als wandelcoach gaat hij graag met je ‘op stap’ en samen kom je tot beter inzicht, meer begrip en waardering voor het eigen functioneren.

De ervaringen van Rob zijn binnen Sviluppa toepasbaar op trajecten waarbij men zichzelf en elkaar beter leert kennen en het aankomt op teamsamenwerking en persoonlijke effectiviteit. 


Contact

Meer weten? Bel voor een oriënterend gesprek met Heleen of Rob.

Heleen Adelaar – T 06 51 69 78 87
Rob de Weerd – T 06 14 58 29 44
E:
post@sviluppa.nl