Online Coachtraject / e-coaching

Bij een online coachtraject vinden de gesprekken online plaats met een videoverbinding. Hierdoor kunnen de gesprekken op iedere gewenste locatie plaatsvinden als er maar een goede internetverbinding is. Tussen de gesprekken door houden we contact via email en/of whatsapp.

Het online coachtraject in de praktijk:
– 7 online coachgesprekken van gemiddeld 60 minuten, met een tussenliggende periode van één à twee weken tussen de verschillende gesprekken
– Tijdens het eerste gesprek maken we afspraken over aanpak, commitment en inhoud; we stellen vast welke leerdoelen centraal komen te staan en hoe we daar tijdens en tussen de gesprekken door mee aan het werk gaan.
– Tussen de gesprekken door houden we contact via email en/of Whatsapp. Deze zorgen voor een aaneenschakeling van contacten waardoor een levendige interactie ontstaat met continue reflectie en feedbackmomenten. Dankzij deze frequente contactmomenten blijf je tussen de coachgesprekken door intensief met je coachdoel bezig. Het schrijven helpt je gedachten onder woorden te brengen en te structureren. Oefeningen, opdrachten en praktijkvoorbeelden kunnen in kleine stukjes uitgeprobeerd en besproken worden.

Nieuwsgierig geworden of zelf ervaren of dit bij jou past?
Neem gerust contact op voor een gratis online coachgesprek!