Leiderschap

Wil je een optimale impact van jouw werkzaamheden en een versterkte positie als leider van je team?

Om het maximale uit jouw team te halen moet je eerst het beste uit jezelf kunnen halen. Om een groep individuen als een éénheid te laten functioneren is goed leiderschap nodig. Zonder aanvoerder weet een team vaak niet welke kant ze op moet.

Wil jij de aanvoerder zijn die richting en sturing geeft waar nodig en ruimte waar mogelijk? Als teamleider ben je voortdurend aan het inleven, schakelen en aanpassen om het beste uit de medewerkers te halen.Praktijkgerichte opdrachten, discussies en uitdagende werkvormen.


Aanpak

We werken in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Onze aanpak richt zich op het verkrijgen van inzicht op jouw managementstijl en de impact daarvan op je teamleden.

  • Wat is jouw stijl van communiceren en leidinggeven?
  • En wat is het effect daarvan op jouw medewerkers?
  • Hoe kan je op een succesvolle manier invloed uitoefenen op de ontwikkeling van mensen?
  • En hoe stimuleer je eigen initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel?
  • Hoe voorkom je dat je andermans taken zelf gaat doen?
  • Hoe ga je om met weerstand, individuele problemen, emoties en conflicten op de werkvloer?

Deze en andere vragen staan centraal tijdens de training Leiderschap. Praktijkgerichte opdrachten, discussies en uitdagende werkvormen zetten je aan het denken en zorgen ervoor dat je al tijdens de training aan de slag bent met jouw leerdoelen.

leiderschap-2-Sviluppa-Training,-Coaching-en-Persoonlijke-Ontwikkeling


Je bent beter in staat jouw team te managen en te motiveren.

Met jouw leiderschap wordt de effectiviteit van je team verbeterd.


Resultaat

Na het volgen van deze training heb je een beter zicht op jouw kwaliteiten, weet je wat jouw verbeterpunten zijn en hoe je daarmee aan de slag kunt gaan. De eerste stappen daarvoor zijn tijdens de training al gezet. Je bent beter in staat jouw team te managen en te motiveren. Met jouw leiderschap wordt de effectiviteit van je team verbeterd zonder dat de werksfeer daaronder leidt. Je weet met jouw leiderschap het beste uit jezelf en je mensen te halen en bent in staat om verschillende leiderschapsstijlen in te zetten. Je weet je medewerkers te ontwikkelen en te motiveren en kent de juiste methodes om met conflicten en emoties om te gaan.

Haal het beste uit jezelf en kies voor onze leiderschap training

Wil jij ook het beste uit jezelf halen, heb je gekozen voor leiderschap of voor één van onze andere trainingen en spreekt onze aanpak je aan? Aarzel dan niet om contact  op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om tot een mooi en passend gezamenlijk traject te komen.

Heleen Adelaar – T 06 51 69 78 87
Rob de Weerd – T 06 14 58 29 44
E:
post@sviluppa.nl