Communicatie

Mensen verschillen van elkaar, ook in de manier van communiceren. Niet vreemd dat een gesprek met de één makkelijker verloopt dan met de ander. Hoe meer je je daar bewust van bent en hoe meer je daar rekening mee houdt, hoe prettiger een gesprek verloopt.


Effectieve communicatie helpt bij het bouwen aan nieuwe en het onderhouden van bestaande relaties. En dat is van groot belang om succesvol te zijn.


Aanpak

  • Wat is jouw communicatiestijl en hoe reageer jij onder druk?
  • Hoe geldt dat voor jouw gesprekspartner?
  • Begrijpt de ander wat je wilt zeggen?
  • Wat is je boodschap en hoe breng je dat zo duidelijk mogelijk over?
  • Hoe bereik je meer tijdens een lastig gesprek, waardoor ontstaat miscommunicatie en hoe ga jij om met weerstand?

Tijdens onze communicatie training gaan we praktisch aan de slag met deze en andere vragen. Je krijgt handvatten om gesprekken op een positieve en effectieve manier te beïnvloeden waardoor je een gesprekspartner op ‘het juiste niveau’ kunt zijn.


Je krijgt handvatten om gesprekken op een positieve en effectieve manier te beïnvloeden.


Resultaat

Je bent in staat om je eigen belangen helder en duidelijk weer te geven waarbij gevoelens en ideeën op een begrijpelijke manier tot uiting worden gebracht. Je krijgt inzicht in de tegenwerpingen en weerstanden van je gesprekspartner(s) en leert hiermee om te gaan. De kern van het verhaal en waar het feitelijk over gaat is je duidelijk en je sluit op de juiste en passende manier aan bij je gesprekspartner.

Haal het beste uit jezelf en kies onze communicatie training

Wil jij ook het beste uit jezelf halen, heb je gekozen voor communicatie of voor één van onze andere trainingen en spreekt onze aanpak je aan? Aarzel dan niet om contact  op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om tot een mooi en passend gezamenlijk traject te komen.

Heleen Adelaar – T 06 51 69 78 87
Rob de Weerd – T 06 14 58 29 44
E:
post@sviluppa.nl