Coachingsreis

Sviluppa ontwikkelt en verzorgt vooral maatwerk trainingen en coachings trajecten in Nederland.

Een aantal keren per jaar organiseren we een (wandel)coachingsreis waarbij we ons letterlijk losmaken van onze dagelijkse omgeving.


Aanpak

We trekken eropuit, gaan de natuur in en laten ons inspireren. Er is alle ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht omdat we met kleine groepjes werken van vier tot zes personen.

Tijdens een coachingsreis kunnen alle thema’s aan bod komen en bespreken we vooraf wat er voor jou centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan loopbaanontwikkeling, anders of beter communiceren en jouw persoonlijke effectiviteit.


Loopbaanontwikkeling, anders of beter communiceren en jouw persoonlijke effectiviteit.


Wij zijn jouw gesprekspartner tijdens één op één sessies of juist in teamverband; dit bespreken we van tevoren tijdens een intake gesprek. Gedurende dit gesprek komt helder naar boven waar behoefte aan is of waar de hulpvraag ligt en daarmee is de basis gelegd voor het coachings traject.

Waar gaan we heen?

Bij voorkeur de grens over naar bergachtige gebieden. Wij zoeken een makkelijk te bereiken locatie van waaruit wandelingen of meer uitdagende bergtochten georganiseerd kunnen worden. Denk daarbij aan de Alpenlanden, de Dolomieten of een heuvelachtige streek wat dichter bij huis.*

Hoelang duurt zo’n reis?

Wij gaan uit van een vijfdaagse reis waarin er drie dagen besteed worden aan coaching en begeleiding. Is er behoefte aan een andere invulling dan bespreken we dit van tevoren.

Wat levert het op?

In een andere omgeving al wandelend door de natuur en het leveren van lichamelijke inspanningen is er tijd en ruimte om goed na te denken.

Na een aantal dagen in de buitenlucht, waarbij de focus gericht is op jezelf, ga je uitgerust en met betere inzichten naar huis. Met vertrouwen pak je lastige processen op je werk of in privé situaties aan waardoor je beter functioneert.

*De ruime ervaring van Rob als outdoor instructeur, bergexcursie begeleider en opgeleid wandelcoach samen met de trainings- en coachingscapaciteiten van Heleen vormen een ideale combinatie.

Meer weten?

Is je interesse gewekt, heb je behoefte aan meer informatie of wil je graag met ons op pad, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Wij staan je graag te woord en bespreken de details.

Klik hier voor de data, tarieven en detailinformatie
Klik hier om de reisvoorwaarden te downloaden

Heleen Adelaar – T 06 51 69 78 87
Rob de Weerd – T 06 14 58 29 44
E:
post@sviluppa.nl