Aanpak

Sviluppa’s aanpak is verrassend en origineel. Wij richten ons op kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

Ieder team is uniek en mensen verschillen van elkaar, dus onze trainingen en trajecten zijn altijd maatwerk en praktijkgericht. Afwisselende opdrachten en uitdagende werkvormen zijn de bouwstenen van onze trainingen die zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Onze werkwijze is direct met een no nonsens mentaliteit waardoor we snel tot de kern van het probleem doordringen en meteen aan de slag kunnen om het gewenste resultaat te behalen.

Wat mag je verwachten bij Sviluppa?

Tijdens een persoonlijk contact (telefonisch of op locatie) brengen we jouw wensen in kaart, stemmen we doelen en verwachtingen af en wordt een traject verloop uitgestippeld. Individuele begeleiding, team coaching of een combinatie van beiden vallen binnen het aanbod van Sviluppa.

aanpak-4-Sviluppa-Training,-Coaching-en-Persoonlijke-Ontwikkeling

Training en coaching op creatieve locaties

Sviluppa’s trainingen en coaching sessies vinden op verschillende locaties plaats. De éne keer zijn we bij jou op bezoek terwijl we de andere keer voor een andere plek kiezen. De door ons gekozen locaties zijn net even anders; weg van kantoor en er echt helemaal uit.

We kiezen voor de mogelijkheid om zowel buiten als binnen ‘aan het werk’ te zijn.

  • Wat dacht je bijvoorbeeld van individuele wandel coaching? De buitenlucht en een mooie omgeving werken vaak inspirerend en lopend naast elkaar praat je vaak makkelijker. Brainstormen, werken aan een opdracht en het verbeteren van de teamsamenwerking zijn zomaar een paar voorbeelden waarmee we ‘outdoor’ aan de slag kunnen.
  • Je weg zoekend aan de klimwand op aanwijzing van je collega of teampartners zet de samenwerking in een geheel ander licht; hoe goed zijn jullie op elkaar ingespeeld? Hoe groot is het onderling vertrouwen? Wie toont hier leiderschap en hoe haal je het beste in elkaar naar boven?
  • Wat is er leuker om na een teambuilding traject de dag af te sluiten door samen ‘aan tafel’ te gaan. Een korte kookworkshop bij Kokerij Suytvelde maakt het programma compleet en staat garant voor culinair nagenieten!

aanpak-rob-def-Sviluppa-Training-Coaching-en-Persoonlijke-Ontwikkeling

De zaken die in een eerder stadium theoretisch besproken en behandeld zijn worden in praktijk gebracht. Bij meerdaagse trajecten kunnen we zelfs in het buitenland aan de slag; beklimmen we rotswanden of halen we de top tijdens een bergsport (wandel)traject. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar.


Hoe komt het dat de ene collega anders reageert dan de andere?


Je ontvangt een persoonlijk profiel

Om gedrag snel in kaart te brengen maken wij zowel bij individuele trainingen als bij teamtrajecten gebruik van de gedragsprofielen (DISC) van Q4 Profiles.

Na het invullen van een vragenlijst ontvang je een persoonlijk DISC profiel dat inzicht geeft in jouw manier van doen; wat is de invloed van jouw houding en gedrag op de reactie van de ander en hoe kan je dat het best beïnvloeden.

Deze methode geeft niet alleen meer inzicht in jouw eigen gedrag, maar ook in dat van jouw omgeving. Want hoe komt het dat de ene collega anders reageert dan de andere en hoe communiceren teamleden onderling met elkaar? Dit inzicht leidt tot meer begrip en een effectievere manier van communiceren.

Haal het beste uit jezelf en kies onze persoonlijke training

Wil jij ook het beste uit jezelf halen, heb je gekozen voor één van onze trainingen uit ons aanbod en spreekt onze aanpak je aan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om tot een mooi en passend gezamenlijk traject te komen.

Heleen Adelaar – T 06 51 69 78 87
Rob de Weerd – T 06 14 58 29 44
E:
post@sviluppa.nl